Cautare

4923 de rezultate pentru "rezultate examene suplinitor 2009" (3.71 secunde)
Il sustine la examene, ii elibereaza certificatul prenuptial, primul concediu medical, dupa care il invata sa fie parinte si asa mai departe.
Sunteti incercati de tot felul de probleme legate de examene, de decizii legale sau de discutii in familie. Totul e sa nu luati in serios toate remarcile.
El precizeaza ca pacientii sunt consultati saptamanal si li se fac in mod periodic examene sau li se modifica tratamentele.
Manifestarea este creditata cu puncte EMC, utile la examene si concursuri.
In prezent, chirurgii oncologi au nevoie de examene imagistice (IRM, CT) inainte de extirparea unei tumori maligne, tocmai pentru a localiza mai bine marginile tumorii.
S-a numarat printre adolescentii care au facut liceul CA LA CARTE, a dat doua examene. Apoi a urmat Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, din Bucuresti, si este de profesie inginer diplomat.
In acest moment am organigrama primariei aprobata si am programat si examene pentru ocuparea posturilor nou-infiintate. Reporter: Aveti un proiect mare la care ii invitati pe tineri sa participe, sa puna umarul?
Gemenii care au de sustinut examene trebuie sa nu se bazeze pe bafta, iar cei care calatoresc in strainatate sa verifice toate detaliile legate de acte si relatia cu autoritatile.
Cadrele didactice din mediul rural sau cele care predau discipline la care nu sustin examene sau concursuri nu intra in aceasta categorie.
Pentru a doua oara in acest an, rugam reprezentantii institutiilor sa se prezinte si pe la examene, nu doar la numiri, daca se poate.
Si, ca in fiecare an, asteptam cu nerabdare, „perlele” de la examene, care sunt, pe masura ce trece timpul, din ce in ce mai prapastioase… Si-atunci, ce sanse mai are educatia in Romania?
sau in sesiunea de examene de la facultate se laudă cu toate activităţile lui. Azi spune că
Prin urmare, elevii care au de dat examene pentru finaluri de cicluri in perioada imediat urmatoare se pot prezenta fara probleme sa le sustina.
Prin urmare, elevii care au de dat examene pentru finaluri de cicluri in perioada imediat urmatoare se pot prezenta fara probleme sa le sustina.
parca nu-ti mai vine sa te mai miri ca subiectele de la diverse examene se vand ca la piata. Nimic nu se pierde, totul se cumpara si totul se vinde.
Si cu atat mai mult este indicat ca noii invatacei in ale condusului sa fie trecuti prin furcile caudine ale unor examene serioase, care sa ne ofere o oarecare siguranta ca nu oricine poate tine un volan in mana poate deveni sofer.
Mizeaza, in disperare, ca prin amanarea acestor examene, vor avea mai mult timp la dispozite, pe de o parte, ca sa-si prelungeasca actualul mandat, iar, pe de alta, ca sa-si asigure pentru viitor inca o vreme privilegiile, dulcele kratos.
plecand de la eterna problema a meditatiilor, a cadourilor pentu diverse ocazii ori a cotizatiei pentru unele examene, si terminand cu "obligatiile" parintilor de a decarta pentru diverse pofte ale invatatorilor si profesorilor.
Castigam bani, luam examene, ajungem faimosi. Totul e sa ai cat mai multa dexteritate si experienta pe Internet. Au ajuns sa-l foloseasca si primarii, care raspund la sesizari cu aceeasi fraza, tinuta in copy si eliberata ori de cate ori se poate:
Tara asta nu mai are pe ce se baza, scoala, capitol la care Romania excela, a devenit de rasul curcilor si cred ca nimanui nu-i sunt straine scenele de violenta impotriva profesorilor sau rezultatele extrem de slabe la bac sau la alte examene, care s-au inregistrat in ultimul timp.
google-analytics.com